Bram Bots

Mijn naam is Bram Bots.

Ik ben geboren in 1990 in Eindhoven en getogen in Valkenswaard.
Sinds een aantal jaar werk ik in de publieke sector. Op dit moment als beleidsmedewerker bij de gemeente Weert. Het werken voor mensen, dienstbaar kunnen zijn in de samenleving is een belangrijke drijfveer voor mij. En die drijfveer komt ook naar boven in de politiek.

Sinds 2010 ben ik raadslid voor H&G, toentertijd als jongste raadslid in de gemeente Valkenswaard en in Brabant. Dat ik de kans gekregen heb om als jongere in de Valkenswaardse gemeenteraad te komen geeft al aan wat voor partij H&G is: ze staat open voor jong en oud en voor iedereen die Valkenswaard een warm hart toedraagt. Mijn keuze voor H&G, toen maar nu nog steeds, is simpel te verklaren.
H&G voelt vertrouwd en als een warme open partij. Transparantie, een kritische houding, luisteren naar elkaars mening, of je nu raadslid, bestuurslid, oud of jong bent, het gevoel krijgen dat je erbij hoort, dat je stem en mening telt juist dat typeert H&G. Door deze sfeer heb ik mij geroepen gevoeld om me bij H&G aan te sluiten en me actief in te zetten voor ons mooie Valkenswaard.

Sinds 2018 ben ik fractievoorzitter en mag ik samen met mijn collega’s uit de fractie de politieke koers bepalen. Het geeft me veel energie en motivatie om samen met dit team aan Valkenswaard te bouwen en goede keuzes te maken. Nu en voor de toekomst!

Bram Bots

Geef een reactie, namens H&G bedankt!

%d bloggers liken dit: