Economie ontmoet Sport

Je bent wethouder en hebt naast tal van andere portefeuilles ook de portefeuille sport en economie.
Berichten als onderstaande lees je dan met heel veel plezier. 

Dommelsch ( ONS Dommelsch )  verbindt zich tot 2020 aan darts.

Brand Manager Sjors van Drie: “Darts is mateloos populair in Nederland, zowel op TV als lokaal. Darts is no-nonsense, puur en verbindt mensen. Dat past perfect bij Dommelsch, want Dommelsch staat voor goed en herkenbaar pils met een goede prijs/kwaliteit verhouding. We zijn er trots op om ons tot tenminste januari 2020 aan darts te verbinden.
Met het partnership zal Dommelsch gedurende het hele jaar zichtbaar zijn rond alle uitzendingen voor darts, te beginnen tijdens de start van het WK Darts. Ook zullen RTL7 en Dommelsch nieuwe activiteiten rondom darts op gaan zetten.

Voor Dommelsch is het partnership met RTL7 de volgende stap in de lange termijn strategie van het merk. Eerder dit jaar lanceerde Dommelsch een volledig nieuwe uitstraling en Dommelsch 0.0%.
Het biermerk profileert zich als goed, betrouwbaar en betaalbaar alternatief in een steeds complexere wereld van (speciaal)bieren en is bekend van de slogan ”Maar wij hebben Dommelsch”.
De samenwerking rondom darts komt volgens Van Drie daarom niet uit de lucht vallen: ‘’De nieuwe uitstraling, het Dommelsch Pilsjasje en Dommelsch 0.0% maken duidelijk dat Dommelsch leeft.
Datzelfde geldt voor darts in Nederland.
Deze samenwerking versterkt dat.”

Bedankt Dommelsch !

Theo Geldens
Wethouder Sport en Economie

%d bloggers liken dit: