PERSBERICHT H&G Wout Verhoeven naar H&G

Wout Verhoeven

Helder en Gedreven

PERSBERICHT

Valkenswaard, 17 juli 2020

Wout Verhoeven sluit zich aan bij H&G

Raadslid Wout Verhoeven wordt met ingang van 1 augustus 2020 lid van Helder & Gedreven (H&G) en zal met ingang van deze datum ook toetreden tot de fractie van H&G in de gemeenteraad van Valkenswaard.

Na zijn gedwongen vertrek bij Valkenswaard Lokaal, vormt Wout Verhoeven sinds juni 2019 een eenmansfractie in de Valkenswaardse gemeenteraad.
Wout Verhoeven: “Al vlug had ik voor me zelf het besluit genomen dat ik geen eigen partij zou gaan oprichten. Verdere versnippering is verwarrend voor deValkenswaardse inwoners en werkt contra productief in de gemeenteraad”. 

De keuze voor H&G was snel gemaakt. 
“H&G is een plaatselijke lokale partij die bij het bepalen van keuzes, altijd de beste oplossing voor Valkenswaard kan kiezen, zonder beïnvloed te worden door centrale landelijke partijrichtlijnen”, aldus Wout Verhoeven. 
“Bovendien loopt de partij al een groot aantal jaren mee in de gemeenteraad en schuwt het nemen van bestuursverantwoordelijkheid niet. De laatste maanden sloot ik aan bij de fractievergaderingen van H&G en ik merk dat ik sindsdien hernieuwde energie en enthousiasme heb gekregen voor het gemeenteraadswerk. Een overstap nu voelt ook als een logische stap”.

Namens het bestuur verwelkomen wij Wout Verhoeven bij onze politieke partij H&G.

Wij waarderen het dat Wout deze stap naar onze partij heeft gezet en zijn daarom ook blij dat we dit gewaardeerd raadslid en voormalige wethouder van Valkenswaard als medefractielid kunnen verwelkomen.

Wij hopen dan ook dat we als partij nog lang vruchtbaar mogen samenwerken met Wout.

Namens het bestuur van H&G Marcel Bax
Voorzitter