Kerstbomen in ons dorp

Kerstbomen in Valkenswaard en aankleding Corridor

In Valkenswaard komen dit jaar twee kerstbomen van circa 8 meter hoog.
Deze worden geplaatst in het Centrum. Eén op Markt, tussen de ING bank en het oude raadhuis/De Kunstkeuken en de tweede op het plein voor de Nicolaaskerk.

In overleg met het Centrummanagement wordt er dit jaar géén grote boom in het winkelgebied op de Corridor-oost geplaatst. De Corridor wordt dit jaar ingericht met veel meer groen. Daarom is nu besloten dat het Centrummanagement de bomen in de groenvakken op zowel de Corridor- oost als –west aankleedt met feestverlichting. Op die manier wordt de decembersfeer uitgebreid tot de hele Corridor aan beide kanten van de Eindhovenseweg. Ook blijft er vrij zicht over de Corridor. Dat zou door een grote boom eerder belemmerd worden.

Wij verwachten hierdoor een gezellige winkelsfeer te creëren.

Boom Martinusplein

Op het Martinusplein in Dommelen plaatsen wij een boom van circa 8 meter.
Deze boom komt te staan in de omgeving van de Dommelse dorpspomp.
Helaas hebben we vorig jaar moeten vaststellen dat de kwaliteit van de boom niet heeft voldaan aan onze wensen, dat moest dit jaar beter. H&G heeft expliciet verzocht ervoor te zorgen dat Dommelen dit jaar en in de toekomst net als Valkenswaard kan pronken met een mooie boom, een boom waar je als inwoner van Dommel trots op kunt zijn. 

Bestaande boom op Mgr Kuijpersplein 

Op het Mgr.Kuijpersplein in Borkel en Schaft zal ook dit jaar een grote bestaande boom dienst doen als kerstboom met sfeerverlichting. 

Hierdoor wordt ook Borkel en Schaft in kerstsfeer gebracht.

Wij wensen alle inwoners prettige feestdagen!

Theo Geldens
wethouder Beheer Openbare Ruimte

%d bloggers liken dit: